Om os

Vi har eget autoværksted på Lolland, hvor vi reparerer en lang række mærker og modeller.

Automekaniker på Lolland med eget autoværksted

Vi har eget autoværksted på Lolland, hvor vi reparerer en lang række mærker og modeller. Vores automekaniker tilbyder en bred vifte af services inden for

Udover bilreparation, udfører vi også reparationer på mindre maskiner, f.eks. havemaskiner. Dette foregår også på vores værksted, hvor vores dygtige mekanikere udfører den service, din maskine har brug for.

Vi reparerer en lang række mærker og modeller

Vi er dit lokale autoværksted på Lolland med beliggenhed i Øster Skørringe ved Maribo. Vi tilbyder professionel service og rådgivning, når du skal have repareret eller eftertjekket din bil. Vi har i mange år arbejdet som automekaniker, og alle vores ansatte har en stor passion inden for faget. Derfor kan du altid være sikker på, at vi leverer et godt og professionelt resultat.

Skal du akut have repareret din bil, eller har du en havemaskine, der kunne bruge en kærlig hånd, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi fanges på telefon 61 54 22 00. Du er naturligvis også velkommen til at tage et kig forbi vores værksted i Maribo. Vi glæder os til at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag: 07:30 – 16:00
Tirsdag: 07:30 – 16:00
Onsdag: 07:30 – 16:00
Torsdag: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket